Åkvåg Åpen 2014

Åkvåg Åpen 2014 – uformelt terrengløp / sosial tur over Hisåsen

lagt inn 14. jul. 2014, [ oppdatert 29. jul. 2014, 23:44 ]

ÅKVÅG ÅPEN terrengløp ble tradisjonen tro arrangert for fjerde året på rad - på fast dato den 22.juli (kl.16.00).

Det er som regel varmt under dette løpet - i år (2014) var det usedvanlig varmt - visstnok 31 grader på termometeret til Andreassen - ca. 50 grader på Hisåsen.

Sosial/support/turklassen sviktet oss i år; delvis fordi det var så varmt - og delvis var det en del faste Hisåsen support assistenter (protokoll og vann) som ikke kunne. Dette førte til manglende væskepost på toppen og ekstra tørre struper og litt ekstra tid for de første til å ta fram "gjesteboka" på Hisåsen.

Tilsammen 11 deltok i kort løype og 20 i lang løype. Alle deltakere var usedvanlig stolte av seg selv som stilte opp og fullførte løpet i denne varmen!

Stemningen var stor og det ble et langvarig bad før det ble skryt, jug og premieutdeling med pølser (ca. 70), kanelboller og eplekake på terrassen hos Engebretsen. Takk til Christina og Martine E. og Kjellaug Melvik for bakervarer og Anne Tunestveit for assistanse til Christina i tidtakerbua.


Takk også til Sørlandet Feriesenter som stilte med gavepremie (2 badebasseng billetter) samt Sørbudalen hytteeierforening for litt bistand til bevertningen.


Vi håper på enda større og bredere deltakelse neste år!


28.7.2014 Knut Engebretsen

Resultater

Åkvåg Åpen - Resultatliste 2014 rev2-1.xlsx